Koberce Boho – jedinečná atmosféra v uměleckém vydání
čec, 8 2021   |   Trendy a Inspirace

Koberce Boho – jedinečná atmosféra v uměleckém vydání

Interiérový design ve stylu boho je v současné době jedním z nejoblíbenějších. To je způsobeno neexistencí přísných standardů a pravidel při navrhování prostor v tomto stylu. Tato tvůrčí svoboda nám umožňuje při plánování popustit uzdu fantazii.

Módní boho koberec pro moderní a klasické prostory

Interiér v boho stylu je plný tkanin, uměleckých děl, zrcadel, dřevěného nábytku, rostlin a jiných dekorativních prvků, které vytvářejí stylový chaos. V takovém prostoru nemohou také chybět originální koberce odkazující na styl umělecké bohémy. Právě tyto koberce mění vzhled a atmosféru místnosti a harmonicky splynou s celou místností.

Koberec do obývacího pokoje

Krása boho koberců spočívá v tom, že se hodí jak do tradičních, tak i moderních prostor. Při jejich použití v interiéru se nemusíte cítit povinni dodržovat konkrétní pravidla, takže bez problémů s nimi můžete nakombinovat vynikající uspořádání.

Koberec do obývacího pokoje, do pokoje pro mládež, se střapci, béžový nebo vinylový? Bez ohledu na to, který si vyberete, stane se překvapivým prvkem ve vaší domácnosti. Koberec dodá hloubku a teplo, čímž interiér doplní a sladí s jeho estetikou.

boho koberec

Koberec v boho stylu do dětského pokoje a pokoje teenagera

Koberce ve stylu boho jsou barevné a vzorované. Jsou plné zábavných forem a různých etnických doplňků, takže se budou skvěle vyjímat v dětském pokoji a prostoru pro mládež.

Při výběru koberce do dětského pokoje stojí za to věnovat pozornost marockým nebo tropickým kobercům. Pokud jsou stěny v místnosti udržovány ve světlejších odstínech, pak boho koberec s výrazným a pestrobarevným motivem perfektně zdůrazní celé uspořádání.

Koberec v boho stylu

Mládež miluje originalitu, nezávislost a svobodu, takže při navrhování jejich pokoje byste měli věnovat pozornost věcem, které se vymykají běžným zvyklostem. Takovými doplňky budou zcela určitě orientální koberce nebo recyklované koberce.

Vinylové koberce ideální pro náročné povrchy

Hledáte koberec v boho stylu, který se nejen dokonale přizpůsobí výzdobě vašeho prostoru, ale bude také odolný a snadno udržovatelný v čistotě? Vinylové koberce jsou vyrobeny výhradně z plastu. Polyester je velmi odolný materiál, který je vynikající pro často navštěvovaná místa, kde se snadno zašpiní.

Módní boho koberec

Vinylový koberec je také skvělou dekorací do domácností alergiků, o čemž si můžete přečíst v článku „Má smysl kupovat koberec do pokoje alergika?“. Díky tomu, že jejich vinylový povrch je hladký a snadno se čistí, nehromadí se na nich prach a jiné alergeny.

PVC koberec s motivem boho je zárukou funkčnosti a estetiky v jednom. S tímto kobercem provedete rychlou a působivou proměnu, která bude odrážet vaši vášeň pro botanický styl.


Vintage koberce – pozvěte do svého domova nepomíjející styl interiérového designu!

Jak si vybrat koberec do interiéru?