Kulaté koberce do obývacího pokoje-nejatraktivnější vzory na Kobercomat.cz
led, 19 2021   |   Trendy a Inspirace

Kulaté koberce do obývacího pokoje-nejatraktivnější vzory na Kobercomat.cz

Kulaté a oválné koberce jsou v moderní interiérové výzdobě stále populárnější. Jejich tvar nepochybně přitahuje pozornost a zvýrazňuje domácí prostor, ve kterém se nachází. Vysoká estetická hodnota a široká použitelnost zvyšují zájem o kulaté koberce, a to vede k neustálému rozšiřování nabídky na trhu. Dostupnost barev, rozměrů a materiálů nezůstává pozadu za klasickými obdélníkovými koberci. S rozmáhající se módou se rozšiřuje nabídka nejatraktivnějších vzorů kulatých koberců do obývacího pokoje a jiných místností.

Tvoření dekorací: moderní kulaté koberce

K čemu se hodí kulatý koberec? Odpověď zní: ke všemu! Kulatý a oválný koberec dokonale zaplní prázdný prostor v každé místnosti, na terase nebo dokonce i v zahradě. V závislosti na intenzitě barvy, vzoru a designu vdechne interiéru charakter a zdůrazní dekoratérský styl. Je ideální pro velké i malé místnosti. Typickým řešením je zvýraznění kulatým kobercem určitých prostor, jako je například jídelní stůl nebo konferenční stolek v obývacím pokoji. Tento tvar vám také poskytne možnost oddělení určité zóny – například určené pro hrání nebo učení v dětském pokoji. Malý kulatý koberec nebo rohožka se dokonale osvědčí v předsíních a průchozích místnostech s více dveřmi.

moderni kulate koberce

Jak vybrat vhodný koberec?

Při výběru vhodného koberce stojí za to nejprve promyslet jeho účel a místo, kde bude umístěn. Jiný koberec si vybereme do ložnice a jiný do koupelny nebo na chodbu. Pokud přemýšlíte, jaká velikost kulatého koberce bude vhodná do obývacího pokoje, vezměte v úvahu, kromě velikosti místnosti, také funkce, které má plnit. Podle toho snadno zvolíte velikost, materiál, z něhož je zhotoven nebo případně výšku rouna. Kulatý koberec shaggy zcela určitě vytvoří útulnou atmosféru odpočinku a tepla ve vaší ložnici. Do kuchyně a koupelny doporučujeme naše vinylové koberce, které díky svým antialergickým vlastnostem jsou také velice vhodné do dětského pokoje.

jak vybrat vhodny koberec

Kulaté a oválné vinylové koberce

Kulaté vinylové koberce jsou stále populárnější. Vzhledem k jejich specifičnosti jsou univerzální a lze je použít uvnitř i vně domu. Velmi snadno se udržují v čistotě, a to díky voděodolným vlastnostem. Nečistoty postačí smyt vlhkým hadříkem nebo mopem. Ve srovnání s klasickými koberci se na vinylovém povrchu prakticky nehromadí prach, bakterie a mikroby, a proto jsou zcela bezpečné pro alergiky a astmatiky. Navíc materiál, z něhož jsou zhotoveny, se vyznačuje velmi vysokou pevností a odolností proti oděru. Není proto divu, že jsou mezi našimi zákazníky tolik žádoucí! Dostupnost barev, velikostí a vzorů vám navíc umožní vybrat si dokonale se hodící koberec, s vhodným estetickým vzhledem a za přijatelnou cenu. Na webu dywanomat.pl jsou k dostání nejatraktivnější vzory kulatých vinylových koberců do obývacího pokoje, kuchyně, koupelny nebo na terasu.

Výběr koberců na webu kobercomat.cz

Na našem webu je široký výběr rozmanitých vzorů kulatých koberců, které jsou dostupné v mnoha barvách, rozdělených do následujících kategorií:

 

kulate a ovalne vinylove koberce

Mezi rozmanitými vzory a styly, jež jsou plné živých barev a černobílých vzorů, si zcela určitě každý vybere něco pro sebe. Model portugalské dlaždice, který je k dispozici v různých velikostech, je estetický velmi působivý a perfektně se hodí do kuchyně nebo na terasu. Kolekce exotických a tropických listů je absolutním hitem módních uspořádání sladěných obývacích pokojů a extravagantních kancelářských prostor. Květinové modely a modely se zvířecími motivy krásně doplní dětský pokoj nebo pokoj teenagera. Univerzální geometrické modely jsou vhodné do každého prostoru jako avantgardní dekorativní prvek.

Prohlédněte si naši nabídku!


Koberec do kuchyně – moderní prvek v klasickém stylu

Jak vyčistit koberec?