Koberec do kuchyně – moderní prvek v klasickém stylu
lis, 23 2020   |   Trendy a Inspirace

Koberec do kuchyně – moderní prvek v klasickém stylu

O kuchyni se říká, že je srdcem domova. Bez ohledu na plochu a styl vašeho bytu, budete pravděpodobně právě zde trávit nejvíce času. A to nejen během vaření. Kuchyně je skvělým místem pro klevetění u kávy, ale i vznešenější, intelektuální rozhovory ve večerních hodinách. Právě proto bychom se měli postarat o vhodnou atmosféru. Koberec do kuchyně? Tím začneme její vizuální oteplování!

Vinylové koberce do kuchyně – vytvářejí atmosféru a oteplují interiér

Vzhledem k užitným vlastnostem pokládáme na podlaze v kuchyni nejčastěji dlažbu. I když oceňujeme pohodlí při úklidu, její velkou nevýhodou je pociťovaný chlad, a to doslova a obrazně. Pokud nejste příznivci chození v pantoflích, dlaždice nebudou vašimi přáteli. Kromě toho glazura způsobuje, že výzdoba je o něco chladnější.

koberce do kuchyne

Dobrou volbou pro ty, kdo mají rádi teplo, proto budou vinylové koberce do kuchyně. Široká nabídka umožňuje bez problému sladit koberce s výzdobou domácnosti a vdechnout jí jedinečný charakter. Navíc vinylová podložka do kuchyně vás překvapí svými vlastnostmi. Od této chvíle nemusíte dělat kompromisy – pohodlné používání a estetické hodnoty spojují své síly!

Vinylový koberec do kuchyně – módní a pohodlné řešení

Spojení moderní technologie a originálního designu umožňuje výběr běhounu do kuchyně, který doplní výzdobu bytu, a vám nezpůsobí dodatečné starosti s udržováním čistoty. Vinylové koberce do kuchyně jsou odolné vůči vlhkosti a oděru – nezničí je náhodou rozlitá šťáva nebo voda, která vytéká z rozbité myčky nádobí.

koberce do kuchyne moderni

A navíc snadno vyčistíte případné nečistoty – obyčejný běhoun do kuchyně rychle absorbuje všechny stříkance. V případě vinylového koberce tento problém neexistuje. Díky speciální spodní vrstvě se nemusíte obávat nevzhledného a nekontrolovaného přemístění.

Koberce do kuchyně – moderní nebo klasické?

Vinylová podložka do kuchyně může stejně dobře nahradit koberec do jídelny nebo obohatit barvami výzdobu balkonu! Níže uvádíme náš žebříček nejzajímavějších koberců do kuchyně. Moderní či klasické, méně či více barevné – vybírejte a oblékejte jimi svůj prostor!

Koberec do jídelny a kuchyně v orientálním stylu

Obálky časopisů o interiérech si stále odvážněji podmaňuje boho styl. Tento styl do našich interiérů vnáší tlumené barvy země, ale také barevné, a dokonce až „křiklavé“ doplňky. Pokud chcete harmonický interiér okořenit trochou šílenství, pak barevné vinylové koberce vám běží na pomoc!
Můžete se rozhodnout pro okouzlující patchwork, který je založen na několika vzorech. Spojuje totiž turecký styl a barvitost. Zbytek je již výsledkem odvážné hry kontrastů, díky níž bude interiér dynamičtější! Co říkáte turecké mozaice? Je těžké jí upřít rafinovanost, avšak tlumené barvy jsou spíše vhodnou alternativou pro barevně umírněnější styl interiéru.

vinylovy koberec

Nakonec se sejdeme v půli cesty – máme módní geometrické vzory a jemně tlumené barvy. Tyto odstíny šedi a motiv s charakterem je těžké si nezamilovat.

Vinylový koberec do kuchyně s motivem květin

Pokud jste romantická duše, pak se vám pravděpodobně líbí květinové prvky. V naší nabídce najdete vinylové koberce, díky nimž bude podlaha v kuchyni ustlána květinami. A co říkáte těm připomínajícím jemné pivoňky?

Nebo se možná necháte zlákat celou kytici polních květin s karafiáty v popředí? Určitě se budou perfektně hodit do moderní kuchyně nebo na balkon!

Běhoun do kuchyně ve vintage stylu

Vzory a barvy minulosti jsou zpět! Možná se vám stýská po květinových kobercích, které si pamatujete z babiččina domu? Tento návrh pochází z osmdesátých let, které jsme přenesli do současnosti! Vhání přímo slzy do očí. Chytají vás za srdce lidové vzory? Budou se skvělé hodit do světlých interiérů s bílým nebo černým nábytkem.

behou do kuchyne

Moderní koberce do kuchyně zapadají do trendů a umožňují vytvořit jedinečnou domácnost, aniž byste se během používání museli vzdávat funkčnosti. Perfektní 2 v 1, které se skvělé hodí pro pohodlné použití v nádherném stylu!


 Má nákup koberce do pokoje alergika smysl? Vyvracíme fakta a mýty

 Jaké vzory a barvy vinylových koberců vládnou v roce 2020?