Nejmódnější koberce a koupelnové předložky
bře, 9 2021   |   Trendy a Inspirace

Nejmódnější koberce a koupelnové předložky

Při dekoraci své koupelny určitě věnujte pozornost nejen estetickým dojmům, ale také otázkám praktického použití. Každodenní používání koupelny nepochybně mohou podstatně usnadnit všechny druhy koupelnových koberců. V dnešním článku bychom chtěli představit nejmódnější koberce a koupelnové předložky, které vylepší a zároveň vizuálně zatraktivní námi používanou koupelnu. Přejeme příjemnou četbu!

Koupelnové koberečky – perfektní, když vystupujete z vany a ze sprchy

Koupelnové koberečky jsou absolutní nutností v každé koupelně. Je mnohem příjemnější vzápětí po relaxační koupeli nebo po osvěžující sprše, když ještě z vás stékají zbytky vody, vystupovat ven přímo na kobereček. Díky tomu zůstane voda na koberci, namísto toho, aby pocákala celou místnost, navíc získáváme pocit pohodlí – nestudí nás nohy a můžeme se cítit stabilně. Naše koupelnové koberce mají protiskluzové vlastnosti, díky kterým máte jistotu, že vám nehrozí nebezpečí náhodného uklouznutí – jsou tedy zárukou bezpečnosti ve vaší koupelně.
Shrňme si to: bude pro vás snazší udržovat čistotu a rovnováhu, zároveň kobereček zlepší vaše pohodlí života a estetickou úroveň místnosti. Takže jen přínosy!

koupelnove koberecky

Koupelnové koberce v různých provedeních a stylech

Naše koupelnové koberce jsou dostupné v různých vzorech a stylech. Poutavé ornamenty, často napodobující podlahovou mozaiku a ozdobné dlaždice dokonale zapadají do estetické úrovně koupelny. Naše kolekce koupelnových koberečků obsahuje také tradičnější květinové vzory nebo vzory v perském stylu, ale i napodobující dřevěná prkna nebo beton. Ty poslední jsou obzvláště vhodné pro interiéry zařízené v průmyslovém stylu.

koupelnove koberce

Široká škála dostupných barev koupelnových koberců by vám měla usnadnit výběr vhodné předložky. Od tlumené šedi a béžové až po intenzivní odstíny šťavnaté červené, modré a zelené – zde si každý najde něco pro sebe a svou koupelnu, ať už má vaše koupelna tradiční vzhled, nebo je uspořádaná moderně.
Kromě toho se koupelnové koberce z naší nabídky také liší tvarem. Najdete u nás obdélníkové a kulaté koberce. Vyberte si ten, který se dokonale vejde podle velikosti a splyne s dynamikou vaší koupelny.

Koupelnové koberce z vinylu

Při výběru koupelnového koberce je třeba také mít na paměti jeho praktické využití v místnosti s vysokou vlhkostí vzduchu a často vystavené cákající vodě. Použití vinylového materiálu pro výrobu našich koupelnových koberců by tedy nemělo být překvapující. Díky tomu je mnohem snazší udržet koberec v bezvadném stavu, vinyl totiž neabsorbuje vodu. Navíc se tato tkanina velmi snadno a pohodlně čistí, a proto vinylová koupelnová předložka zcela určitě zefektivní úklid.

koupelnove koberce z vinylu

Doufáme, že naše kolekce koupelnových předložek, které jsou k dispozici na našem webu, umožní našim zákaznicím a zákazníkům najít svůj vysněný model, který se dokonale sladí s atmosférou jejich koupelny. Naše překrásné koberce a koupelnové předložky uchvátí nejen estetikou, ale i funkčností. Proto vám vřele doporučujeme, abyste si prohlédli webové stránky našeho obchodu a podrobně se seznámili s naší jedinečnou nabídkou! Prohlédněte si je všechny!


Jaký běhoun zvolit do předsíně?

Kulaté koberce do obývacího pokoje-nejatraktivnější vzory

Koberec do kuchyně – moderní prvek v klasickém stylu